Starte NUF - ferdige dokumenter innen 24 timer

NUF har samme juridiske fordeler som AS men ikke krav til 30.000 i aksjekapital. 

1.

Ferdige papirer

Vi registrerer morselskapet og sender over ferdige selskapspapirer til signering innen 24 timer.

2.

Signere å send inn

Nå trenger du bare signere dokumentene å sende inn til Brønnøysundregistrene.

3.

NUF er registrert

Du mottar firmaattest fra Brreg og ditt NUF er nå klart til bruk. Hele prosessen tar ca. 2 uker.

Bør jeg starte et NUF?

Ved å starte NUF får du nøyaktig de samme juridiske fordelene som Aksjeselskap (AS). En sentral forskjell mellom NUF og AS er at det er ingen krav til aksjekapital for NUF. 

Som eier av NUF har du mulighet til å ansette deg selv og får da blant annet rett til sykepenger, dagpenger og rett til å benytte statens skattefrie satser for reise og diett. 

Du kan også bruke NUF som sparebøsse og unngå løpende skattlegging. Dette gjør det enklere å reinvestere pengene i bedriften din.

NUF selskap passer godt for deg som vil drive med lav risiko, gunstig skatt og ikke vil eller trenger investere for mye i oppstarten.

Noen fordeler med NUF:

Hva sier kundene? 

Jeg hadde aldri drevet selskap tidligere når jeg kom i kontakt med Edron. Etter nesten 2 år som kunde hos Edron føler jeg meg nå som en profesjonell forretningsfører med god greie på det meste.

Hamse M, Hamse Delivery

Jeg startet et NUF med Edron i 2019. Det var billig å enkel at starte. Registreringen i Brønnøysundregistrene gikk veldig raskt. Jeg har hele tiden fått god hjelp i alle spørsmål. Anbefaler Edron på det varmeste!

Tom H, Juffen Limited

24 timer etter jeg godtok tilbudet så var selskapet registrert. Jeg kan anbefale Edron hvis du vil unngå papirer å problemer. Så enkel å grei start som mulig.

Svein Kåre S, Konsulent

Veldig god hjelp fra Edron! Enkelt å raskt at starte. Fikk hjelp av en grei svensk fyr å registrere firma mitt. Bra service å gunstige priser. Alltid hyggelig prat med Johan.

Einar P, Travelportal

Ofte stilte spørsmål

Klar for å starte?

Edron anbefaler svært få mennesker til å starte Enkeltpersonforetak (ENK) foran NUF eller AS, da vi mener at de to siste er bedre alternativ for nesten alle gründere.

Hvis vi skal sammenligne NUF og ENK så er sannsynligvis den eneste fordelen for ENK at det er billigere å starte. Betyr «billigere» at ENK er bedre for deg? La oss se.

  • Hvis du driver ENK så må du skatte på alt overskudd, uansett hvis du ikke tar dem ut. All inntekt i ENK blir lagt sammen med dine andre inntekter som f.eks. lønn fra ansettelse og du må betale skatt på summen av dette. Dette er da i motsetning til et NUF ettersom NUF og du regnes som to ulike skattesubjekter. I praksis betyr dette at du kan planlegge skatten og reinvestere pengene tilbake i bedriften på en bedre måte.
  • Når du driver et ENK står du personlig ansvarlig for alle forpliktelser i selskapet. Det vil si at hvis ENK skylder penger, kan dette kreves fra din personlige økonomi. Dette skiller seg vesentlig fra NUF da selskapet er en egen juridisk enhet, så hvis NUF har gjeld påvirker dette ikke din privatøkonomi.
  • Oppretter du et NUF selskap kan du ansette deg selv. Det som skjer da er at du blir en fullverdig medborger i velferdsstatens øyne. Hvis du har et ENK er du nemlig ikke medlem av Folketrygden – og dermed må du selv finne alternative måter å bli syk og gammel på. Som ansatt i eget NUF får du automatisk sosiale rettigheter som sykepenger, dagpenger, foreldrepenger, feriepenger og pensjon.

Når du signert og sendt in dokumentene til Brønnøysundregistrene tar det ca 2-3 uker før NUF er innregistrert å klart til bruk.

  • Fyll ut skjemaet
  • Du mottar kjøpekontrakt for NUF
  • Vi registrerer morselskapet i England
  • Innen 24 timer vil du motta ferdige selskapspapirer til signering
  • Send inn papirene til Brønnøysundregistrene
  • Gratulerer! Du er nå gründer å NUF selskapet ditt er klart til bruk

3975,- for å registrere NUF og 2975,- eks. mva for vedlikehold av morselskapet i England.

I tillegg er det gebyr på kr 2832,- til Foretaksregisteret. Du kan selvsagt kreve fradrag for de kostnadene du hatt for oppstarten.

Hvilken bedriftsform du bør velge avhenger blant annet av om du ønsker å være ansatt i egen virksomhet, hvor stor risiko du vil ta og på hva du skal drive med. Ved å velge rett bedriftsform fra begynnelsen så sparer du tid, penger å hodepine. Fyll ut skjemaet så hjelper vi deg i gang.