Generelle vilkår

Salgsvilkår for bedrifter og forbrukere
 
1. Avtalen
Avtalen består av salgsbetingelsene nedenfor og vilkårene som er oppgitt på kjøpekontrakten.
2. Partene

Selger er Edron Limited og betegnes heretter som Edron. Kjøper er den bedriften eller forbrukeren som bestiller, og betegnes heretter som Kjøper.

3. Pris

Prisen som er oppgitt er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader når ikke noe annet er spesifisert. Edron kan øke prisen med virkning fra neste avtaleperiode og senere avtaleperioder. Slik prisendring kan for eksempel være basert på det generelle prisnivået i bransjen og kostnadsutviklingen i samfunnet osv.

4. Mulighet for å avslå bestilling
Edron forbeholder seg retten til at avslå bestillinger når salg av tjenesten krever kundesjekk av kjøper i henhold til hvitvaskingsloven og terrorfinansiering.
5. Inngåelse av avtale
Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har signert kjøpeskontrakten.
6. Levering

Leveringen er fullført når Edron har levert det bestilte til kjøper. Levering skjer vanligvis innen 48 timer etter kjøper har betalt for bestillingen.

8. Angrerett
Edron tilbyr og leverer tjenester til andre selskaper og derfor er avtalen unntatt angrerett. For forbrukere er tjenesten tilpasset spesifikasjoner som er oppgitt av kjøperen, og da er avtalen unntatt angrerett.
9. Betaling

I forbindelse med signering av avtale å bestilling kan kjøper velge å betale med kort eller å få tilsendt faktura på e-post. Hvis beløpet skal betales med faktura utstedes fakturaen innen leveringen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er 1 dag. Ved forsinket eller uteblitt betaling sender vi faktura på beløp for resten av avtaleperioden og leverer ikke tjenesten inntil full betaling er registrert. Ved fortsatt uteblitt betaling vil kravet bli sendt til inkasso.

10. Forlengelse

Hvis kjøperen abonnerer på vedlikehold for NUF firma og vil si opp tjenesten da må kjøper si fra minst 60 dager før abonnementsperiodens utløp. Dette gjøres av kjøper ved å melde fra til post@edron.no – hvis ingen oppsigelse er mottatt innen fristen, fornyes og faktureres tjenesten for 12 nye måneder.

11. Personopplysninger

Kjøper samtykker til lagring av informasjon knyttet til tjenesten, inkludert men ikke begrenset til e-postadresse, telefonnummer, adresse, fullt navn og andre opplysninger som kan være viktige for tjenesten. Edron aksepterer ikke henvendelser gjeldende kunders avtaler eller personopplysninger fra andre foretak eller personer enn kunden selv.

12. Norsk lov og verneting

Avtalen er underlagt norsk lov. Tvister om avtalen hører inn under de ordinære domstoler, med Edrons til en hver tids gjeldende forretningsadresse som avgjørende for valg
av verneting