Starte AS - så raskt å enkelt som mulig

AS passer for deg som vil drive med lav risiko, gunstig skatt, vil ansette andre eller hvis du planlegger å ta inn nye eiere å kapital.

For kr 1799,- registrerer vi et aksjeselskap for deg som er klart til bruk.

1.

Fyll ut skjemaet

Fyll ut skjemaet på denne nettsiden og bli tildelt en rådgiver.

2.

Ferdige dokumenter

Ferdige dokumenter kommer på e-posten din.

3.

Sett inn aksjekapitalen

Opprette bankkonto og sett inn aksjekapitalen.

4.

Signere online

Signere elektronisk på Altinn.no – ditt AS er nå klart til bruk innen 1-2 uker.

Bør jeg starte et AS?

Et AS har én eller flere eiere, og du som privatperson og ditt AS to forskjellige juridiske personer. Dette betyr, i motsetning til ENK, at du og ditt AS lignes forskjellig. Du har nå mulighet til å ansette deg selv og får da rett til sykepenger, dagpenger og rett til å benytte statens skattefrie satser for reise og diett. AS viser tyngde og at det er en seriøs bedrift.

Du kan bruke AS som sparebøsse og unngå løpende skattlegging. Kun selskapsskatt av overskudd. Dette gjør det enklere å reinvestere pengene i bedriften.

AS passer godt for deg som vil drive med lav risiko, gunstig skatt, vil ansette andre eller trenger finansiering fra banken.

Noen fordeler med AS:

Hva sier kundene? 

Jeg hadde aldri drevet selskap tidligere når jeg kom i kontakt med Edron. Etter nesten 2 år som kunde hos Edron føler jeg meg nå som en profesjonell forretningsfører med god greie på det meste.


Hamse M, Hamse Delivery

Jeg startet et NUF med Edron i 2019. Det var billig å enkel at starte. Registreringen i Brønnøysundregistrene gikk veldig raskt. Jeg har hele tiden fått god hjelp i alle spørsmål. Anbefaler Edron på det varmeste!


Tom H, Juffen Limited

24 timer etter jeg godtok tilbudet så var selskapet registrert. Jeg kan anbefale Edron hvis du vil unngå papirer å problemer. Så enkel å grei start som mulig.

Svein Kåre S, Konsulent

Veldig god hjelp fra Edron! Enkelt å raskt at starte. Fikk hjelp av en grei svenske å registrere firma mitt. Bra service å gunstige priser. Alltid hyggelig prat med Johan.

Einar P, Travelportal

Ofte stilte spørsmål

Du eneste du trenger å gjøre er å signere de ferdige dokumentene å sende inn til Brreg. Vi ordner resten.

Når du signert og sendt in dokumentene til Brønnøysundregistrene tar det ca 2-3 uker før firma er innregistrert.

  • Fyll ut skjemaet
  • Du mottar ferdige selskapspapirer til signering
  • Send in papirene til Brreg
  • Gratulerer! Du er nå gründer.

Ja, vi samarbeider med regnskapsførere i hele Norge og kan sette deg sammen med noen som passer for deg å din bedrift.

Hvilken bedriftsform du bør velge avhenger blant annet av om du ønsker å være ansatt i egen virksomhet, hvor stor risiko du vil ta og på hva du skal drive med. Ved å velge rett bedriftsform fra begynnelsen så sparer du tid, penger å hodepine. Fyll ut skjemaet så hjelper vi deg i gang.

Klar for å starte?